Greet en Bart, gezin met twee kinderen en tweeverdieners

   

Bart en ik hebben een tweeling, zijn beide zelfstandig en hebben door onze drukke job nauwelijks tijd voor huishoudelijke taken. Sinds enkele jaren doen we beroep op PWA Oostende. Iedere woensdagnamiddag komt er een PWA-medewerker poetsen en strijken. Een grote hulp voor ons! Sinds kort komt er nu ook iedere maand een PWA-medewerker langs voor het onderhoud van onze tuin, en in het voorjaar oliën ze de houten ramen in. We vinden het “magisch” dat we echt voor alles op PWA Oostende kunnen rekenen. Op die manier hebben we meer tijd voor elkaar. We zouden de totaalservice van PWA Oostende aan elk gezin aanraden.

 

Gilbert, gepensioneerde

   

Ik ben een alleenstaande man van 72 jaar. Ik ben gewoon om huishoudelijk werk te doen. Ook het onderhoud van mijn tuin deed ik al die jaren met veel plezier. Met ouder te worden, begonnen al die taken toch wat zwaar door te wegen. Via een kennis van mij kwam ik terecht bij PWA Oostende. Door de uitstekende totaalservice van PWA Oostende kan ik nu meer genieten van het leven en van mijn pensioen.

 

Francine en Fernand, gepensioneerden: Poetshulp als nieuwjaarscadeau van de dochter

     

 

 

Om de 14 dagen komt er iemand poetsen bij Francine en Fernand. De poetsvrouw werkt 3 uren en doet het 'zware' werk. Stof afdoen doe ik zelf nog, vertelt Francine. De poetshulp is een nieuwjaarscadeau van de dochter. Ik was verrast, maar ben nu erg tevreden met het cadeau. in zoverre zelfs dat ik blijvend beroep doe op haar. Poetsen was voor mij wat moeilijker geworden nadat ik 2 jaar geleden mijn heup brak door een val. Na de heupoperatie was het niet meer zo evident om te schuren en andere lastige poetstaken te verrichten. Ook vroeger had ik al eens beroep gedaan op hulp in het huishouden. Ik ben erg tevreden met de PWA-poetsvrouw: ze is ervaren en doet haar werk prima!

 

 

 

Katrien, persoon met een handicap

Als gevolg van een verkeersongeval zit ik sinds enkele jaren in een rolstoel. Hierdoor kwamen alle huishoudelijke taken een tijdje op de schouders van mijn man terecht. Om hem wat te ontlasten, doe ik sinds drie jaar beroep op PWA Oostende. Elke dag komt er een PWA-medewerker langs, die alles doet wat ikzelf niet meer kan: poetsen, strijken, koken, boodschappen doen,... Op die manier kan ik ervoor zorgen dat het leven van mijn man en kinderen wat normaler verloopt. Ook kan ik sinds kort op de hulp rekenen van een PWA-medewerker voor het onderhoud van onze tuin en het verrichten van allerhande klusjes. Dankzij de totaalservice van PWA Oostende ben ik minder afhankelijk van de hulp van mijn dierbaren.

 

Louis, Senior

Twee jaar geleden verloor ik mijn vrouw en ondanks de steun van mijn familie kwam het huishouden toch voor een groot stuk op mijn schouders terecht. In het begin probeerde ik het zelf, mijn vrouw had het al die jaren gedaan waarom zou ik het niet kunnen? Toen ik gezondheidsproblemen kreeg, kon ik dit echter niet meer aan en wou ik mijn familie niet voortdurend optrommelen om mijn huishouden te doen. Via mijn kaartersvriend kwam ik in contact met PWA Oostende. eerst twijfelde ik nog wat, maar de PWA-medewerkers doen hun werk uitstekend. Ik kijk wekelijks uit naar de poetsbeurt. Mijn poetsvrouw is immers vriendelijk, beleefd, behulpzaam en bijzonder plichtsbewust! Dank u PWA Oostende!

 

Ann en Thomas, jonge ouders en tweeverdieners

Sinds de komst van ons tweede zoontje, Jelle, doe ik beroep op PWA Oostende. Thomas is vaak op baan en klopt lange uren. Ook ik heb een drukke baan en weinig tijd om mijn huishouden te runnen. Daarnaast willen we uiteraard onze kleine spruitjes de aandacht geven die ze verdienen. Daarom schakelden we PWA Oostende in. Elke week komt Julie langs die niet enkel het huis schoonmaakt, maar ook de ramen poetst en de strijk doet. Een verademing voor ons! PWA Oostende is voor ons de perfecte oplossing!

 

Guido en Jeanine, gepensioneerden

We zijn beide zeer actieve seniors, maar werken in de tuin heb ik nooit graag gedaan. Sinds we PWA Oostende hebben leren kennen, roepen we hun hulp in om onze tuin onder handen te nemen. PWA Oostende zorgt ervoor dat ons gras wordt gemaaid, het onkruid niet de overhand neemt en dat de struiken tijdig gesnoeid worden. Zo hebben we meer tijd voor onze hobby's!