• Poetsen met dienstencheques

  Hulp in huis is magisch

  Heeft u hulp nodig , dan steken we graag een handje toe.

  Bij PWA Oostende kan elke particulier terecht om huishoudelijke taken te laten uitvoeren.

  Via het systeem van de dienstencheques kunt u bij ons terecht voor oa:

  - Poetsen
  - Strijken
  - Kuisen

  Lees meer
 • Strijken met dienstencheques

  Hulp in huis is magisch

  Kunt u zelf niet meer poetsen, heeft u er de tijd niet voor om te poetsen of benut u liever uw tijd op een andere manier dan met huishoudelijke taken?

  Dan bieden wij de oplossing!

  Bij PWA Oostende kan elke particulier terecht om huishoudelijke taken te laten uitvoeren via het systeem van de dienstencheques: niet duur, wettelijk geregeld, betrouwbaar en kwaliteitsvol!

  Lees meer
 • Geniet van het leven!

  Heb je het gevoel dat je tijd tekort komt? Dienstencheques en PWA-cheques maken je leven een stuk gemakkelijker!

  Je ziet je ouders doodgraag maar je hebt geen tijd om te helpen in hun huishouden of de tuin? Of je bent zelf senior en je wilt niet steeds beroep doen op jouw kinderen of kleinkinderen om te poetsen of te klussen?

  Doe dan beroep op PWA Oostende en laat het kuisen en klussen aan ons over!

  Lees meer
 • Klusjes met PWA-cheques

  De kabouters komen het doen!

  Heeft u hulp nodig, dan steken wij graag een handje toe!

  De PWA-klusjesdienst staat ten dienste om allerlei kleine klusjes waarvoor u niet direct terecht kunt in het reguliere arbeidscircuit uit te voeren.

  Moet er een kader opgehangen worden, een raam ingeolied, een deur geschilderd, een klink vastgezet, …? Geen probleem voor PWA Oostende. We helpen u graag!

  Ook voor allerlei klein tuinonderhoud kunt u beroep doen op ons.

  Tevens kunnen onderwijsinstellingen, niet-commerciële verenigingen, lokale overheden en niet-commerciële verenigingen voor allerlei hulp beroep doen op onze dienstverlening!

  Lees meer
 • Klein tuinonderhoud met PWA-cheques

  De kabouters komen het doen!

  Moet uw gras gemaaid worden, het onkruid gewied, de struiken en boompjes gesnoeid of wil je bloemetjes laten planten? Kortom wilt u hulp bij klein tuinonderhoud? Dan steken we graag een handje toe!

  We bieden ook hulp bij het onderhouden van het grafzerk of bij het ruimen van sneeuw.

  Naast particulieren, maken ook veel verenigingen gebruik van de dienstverlening van PWA Oostende.

  Heeft u hulp nodig, geef ons een seintje!

  Lees meer

De voorbije jaren investeerde De Kringwinkel Kust, hierbij gesteund door verschillende partners, in innoverend hergebruik van materialen zoals textiel, hout en kunststoffen.

Voortbouwend op deze kennis ontwikkelde De Kringwinkel een model waarbij het doelgroeppersoneel kan participeren bij het ontwerpen en vooral het ontwikkelen en produceren van nieuwe producten. Daartoe werd van start gegaan met de 'CREA FRIDAY WORKSHOPS', waarbij tijdens een aantal vrijdagen per maand alle werknemers hun gewone werkzaamheden naast zich neer leggen en kunnen deelnemen aan de innovatieve activiteiten.

Zo geniet de medewerker ruimte om nieuwe vaardigheden aan te leren. Uiteindelijk kan de medewerker verder groeien en competenties uitbreiden. Dit ter ondersteuning van de doorstroom naar het reguliere arbeidscircuit, een focus die scherp gesteld wordt binnen het maatwerkdecreet.

PWA Oostende steunt dit project met een bedrag van 2.500 euro!smile

PWA Oostende steunt project Kringwinkel

foto: Rik Labeeuw ©

Tevreden Klanten

Gilbert, gepensioneerde

Ik ben een alleenstaande man van 72 jaar. Ik ben gewoon om huishoudelijk werk te doen. Ook het onderhoud van mijn tuin deed ik al die jaren met veel plezier. Met ouder te worden, begonnen al die taken toch wat zwaar door te wegen. Via een kennis van mij kwam ik terecht bij PWA Oostende. Door de uitstekende totaalservice van PWA Oostende kan ik nu meer genieten van het leven en van mijn pensioen.

Greet en Bart, gezin met twee kinderen

We vinden het “magisch” dat we echt voor alles op PWA Oostende kunnen rekenen. Op die manier hebben we meer tijd voor elkaar. We zouden de totaalservice van PWA Oostende aan elk gezin aanraden